AGENDA

Sprekers 2024

Sprekers 2024

De Mariniers Business Club heeft in 2024 weer een geweldig programma met verschillende inspirerende sprekers!

Zet alvast in je agenda:

Woensdag 20 maart: Robin Imthorn en Mart de Kruif. 

Robin Imthorn is pionier in mentale gezondheid en onderneemt ultra-uitdagingen zoals 25 uur speedmarsen met (45!) kilo bepakking. Robin worstelde zelf jarenlang met PTSS en vraagt o.a op deze manier aandacht voor mentale klachten onder militairen.

Mart de Kruif: voormalig commandant Landstrijdkrachten. Deze 3-sterren Generaal ontving het Ereteken voor Verdienste in Goud. De Kruif was o.a hoofdverantwoordelijke van de ISAF-missie in Afghanistan.

Woensdag 19 juni

Inspiratisessie van oud-commando Erik Wegewijs. Met zijn jarenlange kennis en ervaring vanuit Defensie, en een filosofische blik, behandelt Erik tegenwoordig als dagvoorzitter onderwerpen als leiderschap, teamdynamiek en persoonlijke ontwikkeling. 


Woensdag 18 september

Andy-night! Welke marinier kent er niet de boeken van Steven Billy Mitchell? Hij schreef onder pseudoniem Andy McNab verschillende boeken met als meest bekende pennevrucht ongetwijfeld het boek 'Bravo Two Zero' over de mislukte missie van een clubje SAS-commando's tijdens de eerste Golfoorlog (Irak). Deze avond wordt tevens opgeluisterd door zijn  Nederlandse naamgenoot en oud-marinier die minstens zoveel spannende verhalen te vertellen heeft..

Noteer woensdag 20 maart, woensdag 19 juni en 18 september in je agenda! Bijeenkomsten zijn op de Van Ghentkazerne: voor een avond vol inspiratie, moed en leiderschap.

 

Terug